UWAGA! Nowy wirus na Facebooku. Zobacz, zanim stracisz dostęp do swojego konta

Uważajcie na wiadomości od faceboookowych nieznajomych (i znajomych), którzy informują Was, że ktoś się pod Was podszywa – informuje “Niebezpiecznik”, który raz po raz donosi o nowych sztuczkach hakerów, którzy tylko czyhają na moment naszej nieuwagi.

Podawany w prywatnych wiadomościach link prowadzi do fałszywej strony logowania do Facebooka.

Czytaj więcej poniżej
loading...

Jeśli w oknie, które pojawi się po kliknięciu w odnośnik wpiszesz swoje hasło, stracisz dostęp do swojego konta, a w Twoim imieniu podobne wiadomości będą przesyłane do Twoich znajomych.

Mylące jest to, że fikcyjna strona logowania wygląda niemal identycznie jak ta na prawdziwym Facebooku. Dlatego warto zwrócić uwagę na adres strony, który znajduje się w górnym pasku przeglądarki.

informacje1-27-24h_eu


Jak to skomentujesz? ⇓ |

CZYTAJ WIĘCEJ>

BRAK KOMENTARZY

ZOSTAW ODPOWIEDŹ